0724.122.906 Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Termeni și condiții

INTRODUCERE

Urmatorii termeni si conditii se aplica siteului www.floribucuresti.ro, accesarea siteului www.floribucuresti.ro precum si achizitionarea de produse de pe site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Utilizarea siteului www.floribucuresti.ro implica citirea si acceptarea in totalitate a celor stipulate in acesti termeni si conditii, in eventualitatea in care nu sunteti de acord in parte sau in totalitate cu acestia, va rugam sa nu mai accesati/utilizati acest site web. www.floribucuresti.ro (denumit FBRO in acest document) este proprietatea firmei SC Avante Consulting Team SRL (denumita in continuare ACT), persoana juridica romana infiintata legal in Romania. ACT poate modifica partial sau in totalitate acesti termeni si conditii, ultima versiune fiind cea disponibila pe siteul FBRO

CONFIDENTIALITATE

ACT poate sa inregistreze prin intermediul siteului FBRO anumite informatii legate de dvs, acestea vor fi folosite exclusiv pentru procesul de cumparare / facturare si nu vor fi vandute sau instrainate nici unei terte parti cu exceptia cazurilor in care ACT are aceasta obligatie legala. In cazul in care doriti ca datele dvs sa nu fie cunoscute de catre persoana destinatara a comenzii, bifati optiunea ANONIM in formularul de comanda. FBRO NU are acces si nu pastreaza informatii legate de cardul dvs.

DREPTURI DE AUTOR

Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia in vigoare cu privire la dreptul de autor si proprietatea intelectuala. Continutul FBRO (texte, imagini, denumiri de produse, scripturi, coduri, etc.) este proprietate ACT. Este strict interzisa copierea oricarei parti a FBRO fara acordul scris al ACT. Vom restrictiona accesul oricarui utilizator care incearca copierea continutului de pe FBRO.

LICENTA DE ACCES PE SITE

ACT ofera Utilizatorului o licenta de acces pe site in scopul vizualizarii ofertei FBRO, a plasarii de comenzi sau a contactarii personalului FBRO. Este interzisa copierea de informatii de pe FBRO fara acordul scris al ACT. ACT poate sa interzica accesul pe site oricaror persoane fara a oferi un motiv al acestei decizii.

DESCRIEREA PRODUSELOR

FBRO foloseste descrieri si imagini sugestive pentru produsele oferite. Toate fotografiile produselor sunt facute de FBRO care face eforturi pentru ca toate produsele sa fie cat mai apropiate de imaginile si descrierile de pe site, insa ACT precizeaza ca imaginile produselor au caracter orientativ, in functie de stoc, perioada, gradul de inflorire, produsele livrate putand sa aiba diferente fata de descrierile sau imaginile de pe site. Plasand o comanda Utilizatorul accepta ca in anumite cazuri ACT poate sa inlocuiasca unele componente din produsele comandate cu altele similare (exemplu unele tipuri de flori) in ceea ce priveste culoarea, aspectul si valoarea fara obligatia de a anunta in prealabil acest lucru. In cazul in care doriti ca anumite modificari sa fie aduse produselor achizitionate, puteti specifica aceste modificari in campul de observatii, vom face tot posibilul sa le realizam insa nerealizarea acestora de catre ACT nu este obligatorie si nu poate duce la anularea comenzii.

PRETURILE

Preturile produselor sunt cele afisate pe site, in cazul in care dintr-o eroare sau din orice alt motiv unul sau mai multe produse au afisat un pret eronat, ACT isi rezerva dreptul de a nu livra o comanda ce contine aceste produse si de a returna cumparatorului, in totalitate, suma platita. FBRO isi rezerva dreptul de a schimba oricand pretul oricarui produs, sau de a anula o anumita reducere, pretul valabil la un anumit moment fiind cel afisat pe site.

PROGRAM DE LUCRU SI DE LIVRARE

Livrarea este gratuita si poate fi facuta pe raza municipiului Bucuresti si a localitatilor din imprejurimi (Bucuresti: Pipera, Voluntari, Afumati, Pantelimon, Baneasa, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Cornetu, Rosu, Mogosoaia, Buftea, Corbeanca, Jilava, 1 Decembrie). Comenzile se pot plasa online, non stop, programul de suport telefonic este intre 09-19 de Luni pana Vineri, 09-14 Sambata. In mod normal, livrarile se efectueaza de Luni pana Duminica in intervalul 09 - 20, insa pot exista zile in care nu se lucreaza sau programul este redus. Ziua livrarii este cea aleasa de cumparator in momentul plasarii comenzii, modificarea acesteia de catre cumparator se poate realiza doar prin contactarea ACT care insa nu este obligata sa onoreze cererile de modificare a datei de livrare. Cumparatorul poate specifica un interval dorit de livrare, insa acesta va avea caracter orientativ, ACT nu poate fi trasa la raspundere pentru nerespectarea intervalului orar specificat de client. In situatia in care persoana destinatara nu este gasita la adresa de livrare, FBRO poate sa : 1. revina la o alta ora 2. contacteze persoana destinatara 3. livreze unui coleg sau vecin 4. contacteze cumparatorul.

GARANTII SI LIMITARI

FBRO este oferit "ca atare" si fara nici o alta garantie expresa sau implicita in privinta produselor oferite si a siteului. ACT nu isi asuma nici o responsabilitate pentru perioadele de timp in care siteul nu poate fi accesat indiferent de motive. ACT nu isi asuma nici o responsabilitatea pentru eventuale erori sau greseli survenite in utilizarea siteului din cauza unor motive tehnice, a software-ului sau hardware-ului folosit. ACT nu isi asuma responsabilitatea pentru exactitatea informatiilor prezentate pe acest site si nici nu isi asuma obligatia actualizarii acestui site. ACT poate suspenda accesul sau intrerupe functionarea siteului FBRO in orice moment, fara nici o explicatie si fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor. Responsabilitatea utilizarii acestui site apartine exclusiv utilizatorilor, ACT nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o paguba survenita in urma utilizarii acestui site. ACT nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor prezentate si isi rezerva dreptul de a refuza sau anula livrarea oricarei comenzi, caz in care va returna cumparatorului intreaga suma platita. In cazul in care produsele livrare prezinta deteriorari, clientul poate cere returnarea sumelor platite aferente produselor deteriorate sau inlocuirea acestora dar nu si alte despagubiri. In conformitate cu OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garantie. Produsele comercializate pe FBRO beneficiaza de garantie conform Ordonantei nr. 21/1992 , Legea 449/2003 si O.G. 174/2008 in cazul in care nu constituie produse perisabile precum flori, plante, produse alimentare.

CONDITII LEGALE

Site-ul FBRO functioneaza conform legilor Statului Român.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre ACT (FBRO) si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, conform acestor termeni si conditii. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.