0724.122.906 Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Informatii despre livrare

DATA SI ORA DE LIVRARE

Data de livrare este cea aleasa de catre dvs. in formularul de comanda. In cazul in care doriti modificarea acesteia va trebui sa ne contactati prin email sau telefon. Livrarea comenzilor se efectueaza in intervalul 09:30 - 20:00, puteti preciza un interval orar preferat in campul de observatii din formularul de comanda. Desi reusim aproape de fiecare data sa respectam acest interval, nu ne asumam obligatia respectarii lui, acesta fiind considerat orientativ. In cazul in care nu gasim persoana destinatara la adresa putem opta sa: livram unei alte persoane prezente la adresa, apelam persoana destinatara telefonic, revenim la o alta ora. In cazul in care adresa este incompleta vom incerca sa contactam persoana destinatara inainte de livrare pentru a ne furniza o adresa completa. Daca o comanda nu se poate livra din motive ce nu se pot imputa firmei noastre (precum adresa gresita, persoana destinatara nu poate fi gasita la adresa) cumparatorul nu poate cere returnarea sumei platite daca aranjamentul a fost deja creat insa poate sa solicite livrarea la o adresa sau persoana diferita.

ZONA DE LIVRARE

Livram oriunde pe raza Municipiului Bucuresti, precum si in orice localitate aflata la maxim 15km de Bucuresti. Timpul minim de livrare este intre 45min si 2h, in functie de aranjamentul comandat, ora de livrare, conditiile meteo sau de trafic. Atelierul nostru este situat in zona centrala a Bucurestiului.

MODALITATEA DE LIVRARE

Toate comenzile sunt livrate de agentii nostri specializati, in dubele noastre ce asigura conditii optime de transport fiind prevazute cu instalatie de climatizare. Toate aranjamentele (care necesita acest lucru) sunt transportate in recipiente cu apa.