0724.122.906 Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Metode de plata

Metoda de plata o alegeti la ultimul pas al plasarii comenzii, dupa completarea adresei de livrare si a datelor referitoare la cumparator.

Daca ati ales o anumita metoda de plata si dintr-un motiv sau altul aceasta nu a functionat, puteti schimba metoda de plata, alegand o alta.

Metodele de plata sunt:

Card bancar

Cea mai utilizata metoda de plata este cea prin card bancar, fiind acceptate atat cardurile de debit cat ci cele de credit. Veti completa datele cardului pe un formular securizat. Se accepta carduri in dolari, euro sau orice alta moneda, suma de plata fiind automat convertita in LEI, in momentul platii. Acceptam carduri Visa, MasterCard, Maestro, JCB, DinersClub. Datele cardului dvs. sunt in SIGURANTA, ele nu sunt stocate pe serverele noastre.

PayPal

Puteti alege metoda aceasta in cazul in care aveti un cont PayPal sau daca doriti sa platiti cu cardul prin interfata de pe PayPal. Exista posibilitatea ca anumite carduri (indeosebi cele emise in afara Romaniei) sa nu fie acceptate prin interfata noastra de plata prin card, caz in care va recomandam sa REINCERCATI PLATA PRIN CARD PE INTERFATA PAYPAL.

Transfer bancar

Transferul poate fi facut la banca sau prin e-banking. Este necesar sa trimiteti prin fax, email sau whatsapp o copie a ordinului de plata, comenzile se livreaza doar dupa primirea acestei confirmari. Confirmarea trebuie trimisa chiar si daca intre momentul platii si momentul livrarii este un interval suficient pentru ca banii sa intre in contul nostru. Contul nostru este: RO26RNCB0075035232440001, BCR Sector4 Dupa ce alegeti transfer bancar ca metoda de plata, daca ati completat datele firmei dvs., veti putea tipari o FACTURA PROFORMA in baza careia sa faceti plata, FACTURA propriu zisa urmand a va fi trimisa la cateva zile dupa livrare. Inainte de a face transferul PLASATI COMANDA PE SITE si notati numarul comenzii pe care il primiti. Precizati numarul comenzii in toate documentele si confirmarile legate de comanda.

Societatea: Avante Consulting Team SRL
Nr.ord.reg.com./an: J40/6141/2005
C.I.F.: RO17434780
Sediul social: Str. Pridvorului nr.19, ap.49, sector 4, Bucuresti
Cont bancar: RO26 RNCB 0075 0352 3244 0001
Banca: BCR SECTOR 4

Cash

Aceasta metoda nu este acceptata in mod obisnuit insa in cazuri exceptionale puteti sa optati pentru plata cash. Va rugam se contactati inainte de plasarea comenzii in cazul in care doriti sa achitati numerar.