0724.122.906 Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Plasarea unei comenzi de flori - pas cu pas.

ALEGETI ARANJAMENTUL

Parcurgeti oferta noastra si alegeti aranjamentul preferat, adecvat ocaziei sau mesajului pe care doriti sa-l transmiteti.

SELECTATI CARACTERISTICILE SI PRODUSE ADITIONALE

Din pagina de detalii a aranjamentului selectati caracteristicile precum marime sau culoare. Deasemenea tot de aici puteti adauga unul sau mai multe produse aditionale precum vaza, ursulet de plus, bomboane, tort etc. Adaugarea acestora este optionala. Pentru a continua faceti click pe butonul "Adauga in cos"

MESAJUL PENTRU FELICITARE SI COMPLETARE INFORMATII

Odata produsul adaugat in cosul de cumparaturi veti putea scrie un mesaj pe care il vom atasa aranjamentului floral tiparit pe o felicitare, sau, pentru aranjamentele funerare, pe o lenta (panglica) atasata de acesta. Tot in pagina cosului de cumparaturi veti completa informatiile referitoare la destinatar si cumparator.

DATE LIVRARE SI INFORMATII DESTINATAR

Localitatea de livrare este prima ce trebuie aleasa in formularul cu informatii despre livrare, apoi din calendarul ca datele disponibile selectati data de livrare dorita. In cazul in care aveti anumite sugestii sau observatii cu privire la un interval dorit pentru livrare, particularitati ale adresei de livrare etc. le puteti completa in campul "Observatii"

INFORMATIILE DESPRE CUMPARATOR

Informatiile precum numele dvs, adresa de email sunt obligatorii. In cazul in care doriti ca factura sa fie emisa cu datele unei persoane juridice, bifati optiunea "Reprezint o persoana juridica" si veti observa aparitia unui nou formular in care puteti completa datele companiei. Daca doriti ca numele dvs. sau orice alte informatii legate de cumparator sa nu fie divulgate persoanei destinatare, bifati optiunea "livrare anonima"

PLATA SI CONFIRMAREA

La ultimul pas alegeti metoda de plata. Daca alegeti "card bancar" sau "PayPal" veti fi redirectionat pe o interfata securizata de plata unde veti completa datele cardului dvs. sau va veti loga in contul PayPal. Plata prin card sau PayPal se confirma imediat.

IMPORTANT:

Daca alegeti "transfer bancar" comanda se va inregistra insa va fi livrata doar dupa confirmarea platii de catre dvs. prin trimiterea ordinului de plata prin fax, email sau whatsapp. Chiar si daca platiti prin e-banking este necesar sa ne trimiteti un print screen de confirmare.