0724.122.906 Contact

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Politica de confidențialitate

INFORMATII COLECTATE

Siteul nostru colecteaza si pastreaza informatii de identificare (precum nume, prenume, denumire companie, email, telefon, adresa, cnp, cod identificare fiscala, nr inregistrare la registrul comertului, adresa IP etc) a persoanelor fizice si juridice care comanda sau sunt destinatarele comenzilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a procesa comanda dvs si pot fi oferite si unor terte parti precum procesatorii de plata onlina, banci, firme de curierat, firme partenere pentru livrari in anumite orase, firme de contabilitate. Nu divulgam datele dvs. unor terte persoane care nu sunt implicate in procesul de realizare si livrare a comenzii dvs. decat daca acestea sunt necesare unor campanii de marketing sau promovare, initiata si desfasurata exclusiv pentru promovarea companiei si serviciilor noastre.

INFORMATII AFERENTE CARDURILOR BANCARE

Siteul nostru nu cere, nu preia si nu stocheaza informatii despre cardul dvs. Informatiile legate de cardul dvs., necesare procesului de plata online sunt introduse doar pe interfata securizata a procesatorului de carduri (LibraPay) si nu sunt puse niciodata la dispozitia noastra.

PROTECTIA DATELOR

Conform Legii nr. 677/2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, siteul nostru va administra in coditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le transmiteti, respectiv prelucrarea in vederea oferirii serviciului contractat si intocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date. Nu promovam si nu practicam nici o forma de SPAM, adresa dvs. de email este folosita doar pentru comunicari comerciale la care ati agreat in momentul utilizarii serviciilor noastre.

REVIZUIREA ACESTOR POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Siteul nostru poate sa modifice in orice moment aceste politici de confidentialitate, cea valabila fiind versiunea existenta in momentul plasarii de catre dvs. a comenzii pe siteul nostru.